Nominatie VUmc Xtra Award 2013 voor Ger Koopman

Ger Koopman en Jaap SulkersVUmc Kinderstad heeft ons Sociëteitslid Ger Koopman en de Hunzerunners voorgedragen voor de VUmc Xtra Award 2013. De Hunzerunners is een hard loopclub, die o.a. runs organiseert voor goede doelen.
Op 31 oktober wordt aan drie van de 10 genomineerden de VUmc Xtra Award uitgereikt. Onder deze naam dankt VUmc haar particuliere donateurs, bedrijven en organisaties die VUmc een warm hart toedragen.

Enkelen van hen worden door VUmc extra in het zonnetje gezet door de toekenning van de VUmc Xtra Award 2013. De uitnodiging was namens Wouter Bos, tegenwoordig voorzitter van de raad van bestuur VUmc.

Bestuur en leden van de Sociëteit feliciteren Ger met deze nominatie.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets