NK Squash 2019

Geachte leden van de Sociëteit,

UITNODIGING DPD NK Squash 2019

Lid van verdienste Ger Koopman heeft ons namens zijn directieteam uitgenodigd om het NK Squash bij te wonen op vrijdag 8 februari in Het Frans Otten Stadion.
Ger zorgt voor een hapje en een drankje. Belangrijk is vanzelfsprekend dat onze aandacht uitgaat naar de wedstrijden. De aanvangstijd is 18.00 uur.
Introducees zijn van harte welkom, waarbij we deze keer per introducee wel een bijdrage vragen van € 20 per persoon. Overigens vervalt deze verplichting voor een introducee die zich ter plaatse aanmeldt als lid.
In verband met de logistiek verzoeken wij u de aanmelding en indien van toepassing de namen van de introducees alsmede eventuele dieetwensen uiterlijk dinsdag 5 februari 17.00 uur door te geven op mailadres office@olympischstadion.nl.
Voor deze deadline ook gaarne betaling van de bijdrage van eventuele introducees overmaken op het rekeningnummer van de Sociëteit, NL19INGB0003605653.

Hartelijke groet, namens het Bestuur

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets