Nieuwjaarswens bestuur Sociëteit Olympisch Stadion

Aan de leden van de Sociëteit Olympisch Stadion

Amsterdam, 31 december 2017

Beste vrienden,

Namens het bestuur van de Sociëteit Olympisch Stadion wens ik jullie een gezond en gelukkig 2018 toe. Laten we elkaar regelmatig ontmoeten bij de vele bijeenkomsten die dit jaar op de agenda staan, in het unieke Olympisch Stadion en soms ook in het gastvrije Frans Otten Stadion.

Te beginnen natuurlijk op donderdag 11 januari aanstaande bij onze nieuwjaarsreceptie in het Frans Otten Stadion waar we vanaf 17.00 uur het glas gaan heffen en elkaar het beste toewensen. Bijzonder is ook dat ons lid en sporthistoricus Jurryt van de Vooren gedurende het tweede deel van de receptie de Bosatlas van het Nederlandse Voetbal zal presenteren en speciaal zal ingaan op de geschiedenis van het voetbal in Amsterdam.

Maar er is meer om naar uit te kijken, zoals naar ons treffen bij de Coolste Baan en de excursie naar Papendal. Het bestuur ziet dit kalenderjaar uit naar een grote opkomst tijdens onze evenementen, de samenwerking met bevriende sportorganisaties en de nieuwe initiatieven die onze sociëteit zal omarmen en stimuleren. Het wordt weer een prachtig sportjaar, startend met de Olympische Winterspelen in Pyongchang, een jaar waarin onze bijna 51 jaar oude Sociëteit op eigen wijze zal participeren.

Voor nu wensen wij jullie een prettige jaarwisseling en hopen jullie allen te ontmoeten bij onze nieuwjaarsreceptie op 11 januari.

Namens het bestuur van de Sociëteit Olympisch Stadion,

Machiel van der Woude
Voorzitter

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets