Nico Witte erelid handbalverbond

Ons societeitslid en oud-bestuurslid Nico Witte is onlangs benoemd tot erelid van het Nederlands Handbal Verbond, waarvan hij jarenlang voorzitter is geweest. Op zaterdag 29 oktober kreeg Nico op Papendal in Arnhem de versierselen opgespeld die bij het erelidmaatschap horen. Bij de ceremonie waren ook voorzitter André Bolhuis van NOC*NSF alsmede directeur-generaal Bart Zijlstra van het ministerie van wvc, waaronder sport valt.

Jongstleden zaterdag werd secretaris Bep van Houdt op het Hilversumse Melkhuisje in het zonnetje gezet door het Nederlands Tennis Historisch Genootschap omdat hij zich al 50 jaar voor kranten, bladen, radio en tv met tennisverslaggeving bezighoudt.
Bep van Houdt

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets