Nico Scheepmaker Beker – 26 april 2010

altOp maandag 26 april 2010 wordt voor de zesde keer de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek uitgereikt. Een deskundige jury onder leiding van Els van Breda Vriesman, oud-lid van het Internationaal Olympisch Comité, bepaalt dit jaar wie de prestigieuze prijs wint. De presentatie van de avond is als vanouds in handen van Tom van ’t Hek. Naast de Nico Scheepmaker Beker wordt ook een publieksprijs uitgereikt. U kunt uw stem uitbrengen via www.nicoscheepmakerbeker.nl.

Het officiële programma start om 20.00 uur in Regardz Amsterdam Zuid (Olympisch Stadion 22-24). Leden van de Sociëteit zijn van harte welkom op deze avond en kunnen zich aanmelden bij Nora Scholten (nora.scholten@olympischstadion.nl of 020-3054400). Op vertoon van de ledenpas zijn voor aangemelde leden consumptiebonnen beschikbaar.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets