NETWERKBORREL 4-11-2011, 16.00 UUR, FRANS OTTEN STADION

Doubles MastersOp vrijdagavond 4 november organiseert het Frans Otten Stadion voor de leden van de Sociëteit Olympisch Stadion ‘Doubles up!’ U kunt hier in een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje verschillende relaties van de ITF en de KNLTB ontmoeten, dit terwijl u kijkt naar wedstrijden van verschillende topspelers.
Daarnaast is er de mogelijkheid om een aantal spelers te ontmoeten. De toppers Esther Vergeer (429 wedstrijden ongeslagen!) en Frank van de Wall Bake (sportmarketing) zullen optreden als gastspreker en vertellen over hun beleving in de sport en het maatschappelijk ondernemen daarbij! Inschrijven via het u toegezonden aanmeldingsformulier. Let op de gewijzigde adressering!

Zie programma op de website https://www.invacaredoublesmasters.com/programme.

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets