MOSSELAVOND op 3 september

Geachte leden van de Sociëteit Olympisch Stadion, 

Na de Algemene Leden Vergadering op 9 juli hoopt het Bestuur dat we elkaar op donderdag 3 september weer in goede gezondheid kunnen treffen.
Wij zijn opgeschrikt door het plotse en dus onverwachte overlijden van ons actieve lid Nico Witte. Op de ledenvergadering was hij nog aanwezig. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Joke, de kinderen en alle dierbaren. We zullen Nico missen. Voor zover bekend was het plaatsen van de mosselavond op de SOS agenda een idee van Jos Koper, ondersteund door Nico.
Inmiddels ontbreekt de mosselavond niet meer in het programma.

We hebben het genoegen u uit te nodigen voor deze traditionele avond op donderdag 3 september in het Frans Ottenstadion.

Inloop is om 18.00 uur en het mosselen begint om 19.00 uur.
De avond is voor leden en partners. De bijdrage bedraagt € 25 p.p. voor het mosselen en de drankjes. 
Graag dieet wensen bij aanmelding doorgeven.
Aanmelding en betaling in verband met logistiek uiterlijk dinsdag 1 september.
Introducees zijn welkom onder de inmiddels bekende voorwaarden, bijdrage bedraagt in dat geval € 50 of € 25 indien ter plaatse tot lidmaatschap besloten wordt. 

KOMENDE BIJEENKOMSTEN

Noteert u al vast de data voor de komende thema bijeenkomst op donderdag 1 oktober. Het programma zal nog nader bekend gemaakt worden.
Het jaardiner is gepland op vrijdag 27 november.

LEDEN

Een aanzienlijke toeneming van het aantal leden is per se noodzakelijk om onze Sociëteit ook in de toekomst te laten floreren. Laat ieder lid haar/zijn best zal doen minimaal 1 nieuw lid te werven. 
De contributienota’s zijn (bijna allemaal) uitgestuurd, denkt u aan een tijdige betaling.

AANMOEDIGINGSPRIJS 2020

Voor de aanmoedigingsprijs 2020 kunt u weer kandidaten nomineren.
De prijs is een geldelijke bijdrage voor sporters, sportteams en sportorganisaties met Olympisch perspectief die een financieel draagvlak ontberen. Het talentvolle team van Phanos, schermster Eline Rentier en Luciano Balestra hebben mede door onze inbreng belangrijke progressie kunnen boeken.

Belangrijk is uw inbreng, dus schroom niet om te nomineren bij de commissie Aanmoedigingsprijs (voorzitter Ger Koopman en leden Wouter Amesz en Jaap Sulkers), mail Jaap.sulkers@gmail.com.

Wij hopen u allen te ontmoeten bij de mosselavond en/of bij de andere bijeenkomsten. 

Met hartelijke groet, 

Het Bestuur

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets