Meer sport voor kansarme jongeren

altOlympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland, slaat de handen ineen met Jeugdsportfonds Nederland zodat jongeren die in armoede opgroeien de kans krijgen te kunnen sporten.

Dat is vrijdag 13 juni tijdens de opening van de Olympic Moves Final in het Olympisch Stadion te Amsterdam bekendgemaakt door NOC*NSF-voorzitter Andre Bolhuis. 

 

Jeugdsportfonds is erg blij met de samenwerking met Olympic Moves, aldus voorzitter Jansma: “De doelstellingen van Jeugdsportfonds en Olympic Moves sluiten erg op elkaar aan. We hebben beide een uitgebreid netwerk binnen scholen, waar we elkaars boodschap nog breder onder de aandacht kunnen brengen. ” (Bron: NOC*NSF)

 

alt

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets