Mariska Woertman directeur Topsport

Het bestuur van Stichting Topsport Amsterdam heeft Mariska Woertman (41) benoemd tot directeur. Zij volgt Mariska WoertmanErik Cornelissen 1 september op, die de afgelopen periode als interim-directeur actief is geweest. 

Mariska heeft ruime ervaring op het gebied van sponsoring, communicatie, marketing en events. Ze bekleedde diverse functies bij Red Bull en werkte tot voor kort als stafmanager Corporate Communicatie, Sponsoring & Events bij Randstad. Op dit moment is Mariska werkzaam als zelfstandig consultant op het gebied van marketing en sponsoring.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets