Maatschappelijke betrokkenheid Sociëteit

Maatschappeljke betrokkenheidEen van de doelstellingen van ons beleidsplan is om meer en gerichter invulling te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van onze vereniging.
De afgelopen periode heeft een aantal mensen hierover nagedacht en dit is verder uitgewerkt in het document ‘Maatschappelijke betrokkenheid Sociëteit Olympisch Stadion. Wij roepen iedereen op hierover mee te denken en waar mogelijk ook actief bij te dragen. Wij horen graag van U welke kennis en vaardigheden U hiervoor zou willen aanwenden. Zie hiervoor het document bij Ledeninformatie onder ‘Van de bestuurstafel’.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets