Ledenbijeenkomst Coolste Baan van Nederland

Donderdag 15 februari een mooie lezing over schaatsen in het Olympisch Stadion bij de Coolste Baan van Nederland. En eventueel zelf ook nog een paar rondjes rijden.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom in de ontvangstruimte van het Olympisch Stadion, Olympisch Stadion 2.
Met om 19.15 uur een lezing door Marnix Koolhaas, sporthistoricus met als specialiteit de schaatssport. Marnix neemt ons aan de hand van heroïsche verhalen mee door 125 jaar schaatsgeschiedenis in Amsterdam en in het bijzonder het Olympisch Stadion.
Rond 20.30 uur is het einde officiële gedeelte met aansluitend de mogelijkheid om zelf te schaatsen op de Coolste Baan van Nederland. Voor de niet-schaatsers is er gelegenheid een borrel te drinken en te genieten van de winterse sferen in het Olympisch Stadion.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets