Lachen en eten met Martin Simek op 20 april

Martin Simek, Nederlandse radio- en tv-presentator van Tsjechische afkomst, cartoonist, columnist en vroeger tenniscoach, komt op 20 april voor onze Sociëteit een lezing en een deel van zijn one-man-show geven. Wie meer over hem wil zien, op youtube staan mooie beelden.

Het feest is op 20 april in de Grote zaal van het Frans Ottenstadion. Zaal open half zeven, eten vanaf 19 uur. Het is een Italiaans buffet voor 25 euro, inclusief 1 consumptie. Op het menu staat: anti-pasta, pasta met paddestoelen in ricottasaus, pasta di mare, lasagna, gehaktballetjes in tomatensaus, salade Caprese en carpaccio-salade. Daarbij: Italiaans brood met rode tapenade en groene pesto. Dolce (nagerecht) : tiramisu.

De voorstelling met Martin Simek begint om half negen.

Deelnemers aan het buffet worden verzocht tot en met 17 april 25 euro over te maken op rekening NL19INGB0003605653 van de penningmeester Sociëteit Olympisch Stadion.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets