NK Squash 2014

SquashOok dit jaar is Frans Otten Stadion organisator van de NK Squash 2014. Een mooi evenement waarbij kwalificaties op het spel staan. Voor programma klik hier.

En als elk jaar nodigt ons sociëteitslid Ger Koopman onze leden weer uit om te komen kijken naar deze mooie sport, onder het genot van een hapje en een drankje. Op vrijdag 7 februari bent u van harte welkom vanaf 18:00 uur in de VIP-ruimte van het Frans Otten Stadion. Graag aanmelden per e-mail, klik hier.

Lourens Jan Anjema en Natalie Grinham verdedigen hun titels. Andere favorieten zijn Milou van der Heijden, Margriet Huisman, Pierdo Schweertman, Dylan Bennett en Sebastian Weenink.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets