Koning geen IOC-lid meer

Willem AlexanderKoning Willem-Alexander -zo heeft de RVD laten weten-  is sinds dinsdag 9 juli 2013 geen lid meer van het IOC. Hij zou volgens de reglementen van het IOC op 3l december aanstaande aftreden.
Mogelijk wordt Camiel Eurlings, de 39-jarige president-directeur van de KLM, zijn opvolger. Dat wordt op 10 september besloten in Buenos Aires wanneer ook de opvolger van IOC-president Jacques Rogge wordt gekozen. Behalve Eurlings zijn er nog acht kandidaten voor het lidmaatschap van het IOC.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets