Joop Middelink overleden

Joop MiddelinkMet groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons Sociëteitslid Joop Middelink. Hij werd 66 jaar. Joop heeft een kort maar heftig ziekbed gehad en zijn strijd tegen de kanker heeft hij verloren.

De geboren Amsterdammer was jarenlang voorzitter van wielervereniging A.S.C. Olympia en de drijvende kracht achter de Zesdaagse van Amsterdam.

Joop was een wielerman in hart en nieren, met een tomeloze toewijding en een enorm gevoel voor humor. Niets was hem teveel voor zijn Zesdaagse. Geboren in een wielergezin, opgegroeid met de fiets en koers nemen we nu van Joop afscheid als wielerman, geestelijk vader van de Amsterdamse Six, groot sportman en zeer gewaardeerd lid van onze Sociëteit Olympisch Stadion.

Bestuur en leden van de Sociëteit wensen familie en naasten veel sterkte toe. Over zijn uitvaart kunt u lezen bij ‘Lees meer’.

Hand in hand zijn wij gegaan

tot aan de drempel.

Moegestreden,

door onze liefde omringd,

ben je van ons heengegaan.

 

 

 Na een leven vol liefde en zorg is vredig ingeslapen

mijn lieve man, onze vader, schoonvader en opa

 

 

Johannes Middelink

Joop

 

 

*Amsterdam            …Amsterdam

12 juli 1946              15 augustus 2012

 

 Peggy

Marcel en Anita,

Kim, Luc

Ferry en Chantal,

Rowan, Quinten

 

E. de Boer-van Rijkstraat 172-1

1065 GT Amsterdam

 

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op woensdag 22 augustus van 18.45 tot 19.30 uur in Uitvaartcentrum Westgaarde van PC Hooft Uitvaartverzorging, Ookmeerweg 273 te Amsterdam.

 

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op donderdag 23 augustus om 16.00 uur in de aula van Crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275 te Amsterdam.

 

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstkamer aldaar.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets