Jaarprogramma 2024 van onze Sociëteit

Beste vrienden,

Bijgaand treffen jullie het jaarprogramma 2024 van onze sociëteit waarbij we weer gezocht hebben naar een mix van informatieve bijeenkomsten en bijeenkomsten waar veel ruimte is voor onderling contact. 

Sommige bijeenkomsten zijn nog ‘under construction’: aanvullende informatie zal z.s.m. worden verstrekt. De genoemde data staan in ieder geval vast. Noteer svp dus: 27 februari, 27 maart, 18 april, 4 mei, 16 mei, 21 juni, 12 september, 17 oktober en 29 november.

Natuurlijk is er dit jaar extra aandacht voor de Olympische Spelen. Tijdens de Olympiade-bijeenkomst op 11 januari jl. is daarmee al een mooie start gemaakt.

Wij verheugen ons zeer op de in 2024 verder geagendeerde activiteiten en hopen jullie dan vaak te ontmoeten, te beginnen op 27 februari aanstaande.

Hartelijke groet,

Frank, Ronald, Xander en Machiel

De Sociëteit Olympisch Stadion (SOS) is al 55 jaar een trefpunt van mensen die op verschillende gebieden actief zijn in de sport: journalisten, organisatoren, bestuurders en beleidsbepalers, medische staf en natuurlijk de sporters en coaches zélf. De SOS is, zoals de naam al aangeeft, nauw verbonden met het Olympisch Stadion en onderhoudt ook contacten met andere sportorganisaties, waaronder het Frans Otten Stadion. Ten behoeve van de sociëteitsfunctie worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waar de leden elkaar in informele sfeer kunnen ontmoeten. Daarnaast zijn er informatieve bijeenkomsten, waar sportieve hoogtepunten worden belicht, maatschappelijke ontwikkelingen ter discussie staan en belangrijke sporters en coaches worden geïnterviewd.

Voor meer informatie zie:
Website: www.societeitolympischstadion.nl
Facebook: https://www.facebook.com/groups/societeit/463381570408682/?notif_t=like
Twitter: @SocOlympStad

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets