Jaardiner Sociëteit Olympisch Stadion

2010, het jaar van het goud van Nicolien, het goud van Sven en helaas ook zijn verkeerde wissel. Het jaar ook dat we bijna wereldkampioen werden. 2010 was een jaar vol mooie sport. Wij willen dit jaar in stijl met u afsluiten tijdens ons traditionele jaardiner. Dit doen we in ons eigen Olympisch Stadion.

Vrijdag 26 november 2010 heffen wij graag met u (alleen voor leden) en uw partner/gast het glas. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in de BPF-ruimte in het Olympisch Stadion waar de avond begint met een feestelijke ontvangst (Olympisch Stadion 20, zijde eretribune). De avond eindigt rond middernacht.

Zoals bij een jaardiner van de Sociëteit past, wordt het een stijlvolle avond. Met lekker eten en drinken, muziek en entertainment.

U kunt u en uw partner/gast nu opgeven via het u toegezonden formulier. De eigen bijdrage is € 35,- per persoon, bij binnenkomst te voldoen.

Wij rekenen op uw aanwezigheid, zodat we er met elkaar een mooi feest van kunnen maken!

 

Tot ziens op 26 november,

Het bestuur van de Sociëteit Olympisch Stadion

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets