Jaardiner Sociëteit Olympisch Stadion 2019

Jaardiner Sociëteit Olympisch Stadion nieuwe stijl

Beste sociëteitsleden,

Op vrijdag 29 november aanstaande vindt in het Frans Otten Stadion het Jaardiner plaats van onze sociëteit. Het bestuur heeft dit keer gekozen voor een nieuwe aanpak met een programma dat bestaat uit twee helften.

Allereerst, na de uitgebreide borrel, een sportief deel met bijzondere aandacht voor freerunner Luciano Balestra. Zijn spectaculaire sport freerunning wordt in 2024 olympisch. Daarna hebben we het grote genoegen kennis te maken met Noël van ’t End, die onlangs wereldkampioen judo werd in Tokyo, een geweldige prestatie die de laatste twintig jaar niet meer werd geleverd.

Hierna gaan we aan tafel voor een heerlijk diner met een muzikale omlijsting.

Het bestuur hoopt op een bijzonder grote opkomst. Jullie zijn van harte welkom vanaf 18.00 uur.
Kledingadvies: tenue de ville.
Het slot van de avond is voorzien om ca. 22.30 uur. De financiële bijdrage voor deze avond bedraagt € 35,-. Graag over maken op NL19INGB0003605653 t.n.v. de Sociëteit Olympisch stadion onder vermelding van uw naam. Dat geldt ook voor de partners die meekomen.
Ten behoeve van de voorbereiding s.v.p. voor 22 november een bericht over je/jullie komst aan Nora Scholten met als dat nodig is een dieetwens (Office@olympischstadion.nl ).

Graag tot 29 november.

Met sportieve groet,

Ger Balk, Jaap Sulkers en Machiel van der Woude
Bestuur Sociëteit Olympisch Stadion

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets