Jaardiner 2018 Sociëteit Olympisch Stadion

Geachte leden van de Sociëteit Olympisch Stadion,

Het bestuur nodigt u (en uw partner) langs deze weg van harte uit voor het bijwonen van het jaardiner op vrijdag 30 november in de 1928 Olympic Room in het Olympisch Stadion.
De ontvangst is om 18.00 uur; het diner vangt aan om 19.00 uur.
Om 20.00 uur zal de aanmoedigingsprijs van de Sociëteit worden uitgereikt.
Het bestuur streeft er naar een sport gerelateerde ‘mystery quest’ als spreker te strikken om de avond tussen een ‘gang’ door mede op te luisteren.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw aanwezigheid en eventuele dieetwensen door te geven aan Nora via Office@olympischstadion.nl.
De eigen bijdrage is gesteld op € 25 pp. Gaarne tijdige betaling (NL19INGB0003605653 t.n.v. de Sociëteit Olympisch stadion onder vermelding van Jaardiner 2018 en uw naam).

ONLANGS
De thema avond met Sjaak Swart op 1 november was zeer onderhoudend met een grote opkomst.
Een markante persoonlijkheid!

Schermster Eline Rentier is tweede geworden op het satelliettoernooi In Barcelona.
Inmiddels heeft zij bij deze toernooien goud, zilver en twee keer brons behaald en staat zij inmiddels in de top honderd (plaats 84).

Met een hartelijke groet en hopelijk tot 30 november,
namens het Bestuur van de Sociëteit Olympisch Stadion

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets