JAARDINER 1 DECEMBER 2023 IN TEKEN VAN OLYMPISCHE SPELEN

Op vrijdagavond 1 december 2023 vindt het Jaardiner van onze sociëteit plaats in het Frans Otten Stadion. Het Jaardiner is altijd weer een geweldige gebeurtenis. Het sluit 2023 op een feestelijke wijze af. Om 18.30 uur starten we met een aangeklede borrel, waarna we om 19.30 uur aan tafel gaan. Kledingadvies: Tenue de Ville.

Natuurlijk besteden we als Sociëteit Olympisch Stadion veel aandacht aan de Olympische Zomerspelen 2024, die in Parijs e.o. plaatsvinden van 26 juli tot 11 augustus. Zo was de Olympische zeiler Floris van de Werken begin van dit jaar bij ons te gast, die jl. augustus met Bart Lambriex wereldkampioen werd in de 49-er klasse voor de kust van Scheveningen. We zijn bijzonder verheugd dat we tijdens het Jaardiner op 1 december aandacht kunnen schenken aan de Olympische roeiploeg die onlangs zo fantastisch voor de dag kwam bij de WK in Belgrado met vijf gouden medailles, een historisch record. Sjoerd Hamburger, Commissaris Toproeien in het KNRB-bestuur, zal ons het een en ander vertellen over de voorbereidingen richting de Olympische Spelen.

Wij hopen zoveel mogelijk leden en introducés te mogen begroeten op 1 december aanstaande. In verband met de organisatie graag zo snel mogelijk aanmelden via office@olympischstadion.nl. De eigen bijdrage bedraagt € 35,- p.p. incl. een parkeerkaart. De eigen bijdrage kan worden overgemaakt naar NL19 INGB 0003 6056 53 ten name van de Sociëteit Olympisch Stadion

Met hartelijke groet,

Bestuur Sociëteit Olympisch Stadion

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets