Interview Piet Keizer door Eddy Poelman

Op 22 september zijn de leden van de Sociëteit van harte welkomPiet Keizer in het Frans Otten Stadion. Die avond interviewt Eddy Poelman (voorheen Studio Sport) Piet Keizer en Reinier van Dantzig. De uitnodiging heeft u al in de bus! Keizer praat natuurlijk over AJAX, het verleden, het heden en De Toekomst! Reinier van Dantzig kent u wellicht als fysiotherapeut bij het Sport Medisch Adviescentrum, ook verbonden aan Ajax en het Nederlands Hockeyteam.
Overigens kunnen de leden die avond ook Monique van der Vorst complimenteren met haar avontuur ‘van Ancona naar Amstelveen!’
Als voorproefje voor Piet Keizer kijkt u hier.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets