Internationale sportfotograaf Ronald Speijer op 4 oktober 2018 te gast bij Sociëteit Olympisch Stadion

Beste SOS-vrienden,

Op donderdag 4 oktober aanstaande vindt weer een bijeenkomst van de Sociëteit Olympisch Stadion plaats. Na een borrel geven wij graag het woord aan Ronald Speijer, een vermaarde sportfotograaf (*). Hij laat ons zijn beste foto’s zien en vertelt over zijn enerverende loopbaan.

Programma
17.00 – 18.00 borrel in voorzaal Olympisch stadion nr. 2.
18.00 – presentatie Ronald Speijer in 1928 Room
18.30 – einde

Wij hopen jullie allemaal te zien op 4 oktober.

Namens het SOS-bestuur,

Machiel van der Woude
Voorzitter

___________________________
(*) Ronald Speijer fotografeert al bijna zijn hele leven. Eerst als fotojournalist bij kranten als de Nieuwe Haagse Courant, Het Binnenhof, Het Vaderland en De Telegraaf. Daarnaast leverde hij foto’s aan vele Nederlandse- en buitenlandse dag- week en maandbladen en startte hij zijn eigen persbureau Omnipress. In de loop van 25 jaar groeide dit bureau uit tot de grootste leverancier van internationale sportfotografie in Nederland. Met meer dan 40 fotografen en sportfoto-agentschappen leverde Omnipress foto’s van bijna alle sporten.
.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets