Inloopborrel SOS met ijsmeester Beert Boomsma

Beste leden van de SOS,

Op donderdag 8 maart aanstaande is er weer een inloopborrel van de Sociëteit Olympisch Stadion. Dit aan de vooravond van het WK allround in het Olympisch Stadion. Mede in dit verband is het een groot genoegen dat de ijsmeester van dit fantastische evenement, Beert Boomsma, tijdens de borrel ons een inkijk zal geven over wat er allemaal komt kijken bij het maken van een ijsvloer van wereldklasse voor een buitenbaan.

Bert Boomsma is in het dagelijks leven ijsmeester van het Thialf Stadion. Daar is hij met zijn team verantwoordelijk voor de kwaliteit van vijf ijsvlakten met in totaal 11.500 m2 ijs. Het streven is de kwaliteit van het ijs steeds beter en sneller te maken, dit in samenwerking met o.a. Universiteit van Amsterdam. De expertise van Bert Boomsma wordt ook benut bij de aanleg van nieuwe banen in buitenland, zoals die in Kolomna, Rusland.

Let op. De inloopborrel vindt dit keer plaats in het Frans Otten Stadion en begint om 17.00 uur.

Wij hopen jullie allen op 8 maart te mogen begroeten.

Namens het bestuur van de Sociëteit Olympisch Stadion,

Machiel van der Woude

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets