GEANNULEERD – Inloopborrel donderdag 1 oktober

Update 29 september 2020 – Deze bijeenkomst is geannuleerd

Beste leden van de Sociëteit Olympisch Stadion,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de inloopborrel op donderdag 1 oktober aanstaande in het Frans Otten Stadion van 17.30 -19.00 uur.

Covid 19 is nog steeds onder ons, leeft zelfs weer op. Het bestuur heeft de afgekondigde maatregelen van vrijdag j.l. afgewacht en op grond daarvan besloten de bijeenkomst van 1 oktober door te laten gaan. We zijn wel verplicht om de inloop zittend op een gepaste afstand uit te voeren en zullen mogelijk een maximum aantal deelnemers dienen aan te houden. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Graag tijdig aanmelden bij Nora.

Laten we de gelegenheid te baat nemen onder deze moeilijke omstandigheden ons contact te bevestigen respectievelijk te versterken. Voor een drankje en een buffet wordt gezorgd.

Staat het jaardiner op vrijdag 27 november al in uw agenda?

Tot volgende week,

Hartelijke groet, het Bestuur

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets