‘Icedôme financieel op schema’

Icedôme AlmereHet Icedôme Consortium heeft van de schaatsbond KNSB en sportkoepel NOC*NSF tot 1 april 2014 de tijd gekregen om de financiering voor de nationale schaatstempel rond te krijgen.
Dat zegt initiatiefnemer Folkert Buiter, die ervan overtuigd is dat de deadline wordt gehaald.: ‘Er zit zelfs nog rek in de planning.’

Het gemeentebestuur heeft gisteren een verzoek ingediend bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu om de realisatie van Icedôme Almere onder de Crisis- en herstelwet voor bestuursrechtelijke versnellingen te laten vallen. De bezwaarprocedure zou daarmee aanzienlijk worden verkort. Buiter twijfelt er niet aan dat dit verzoek wordt gehonoreerd en ziet de aanvraag dan ook meer als een formaliteit: ‘Je kunt niet zomaar de boel vertragen of je moet verdomd goeie argumenten hebben.’ (Bron: Almere Vandaag).

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets