I Amsterdam in regenboogkleuren

I AMsterdamAls het aan de VVD ligt, krijgen de levensgrote letters I Amsterdam, misschien wel de meest gefotografeerde attractie van de stad, alle kleuren van de regenboog. 

‘Overal ter wereld duiken via Facebook en Twitter foto’s op van I Amsterdam,’ zegt VVD-raadslid Stefan de Bruijn. regenboogkleuren

‘Door de letters regenboogkleuren te geven, hebben we niet de illusie dat we de problemen van homo’s wereldwijd kunnen oplossen, maar als stad zeg je wel: wat je seksuele geaardheid ook is, je bent van harte welkom.’ (Bron: Het Parool)

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets