Hunzerunners winnen VU-MC Award

Ger Koopman met zijn HunzerunnersNa het eerdere bericht over de nominatie voor de VU-MC Award is de Sociëteit trots te kunnen melden, dat ons sociëteitslid Ger Koopman met zijn medesociëteitslid Jaap Sulkers en hun Hunzerunners deze award ook werkelijk heeft gewonnen! Van harte gefeliciteerd!

Op 31 oktober ontvingen zij de VU-MC Awardvoor hun jarenlange sponsoring van VU Kinderstad.

 

Jaarlijks halen de Hunzerunners veel sponsorgeld op tijdens de Dam tot Damloop en dat geld wordt direct overgedragen aan VU Kinderstad. In VU Kinderstad kunnen jonge kankerpatiënten even vergeten dat ze ziek zijn en zich vermaken met activiteiten waar hun leeftijdgenoten zich ook mee bezig houden zoals spelen, voetballen of computeren met social media.

Wouter Bos, voorzitter van de Raad van Commissarissen van het VU, benadrukte in zijn openingsspeech het belang van particuliere sponsoring voor het kankeronderzoek en het dragelijker maken van het verblijf in het ziekenhuis voor de patiënten.

Uiterst links op de foto staat Professor Kaspers van het VU die de award uitreikte. Naast hem Arthur de Bock, Ger Koopman met de award, Nico Wartenbergh, Hans Kooijman, Tjeerd Glastra en Jaap Sulkers. Hunzerunners John Voetman en Frank de Gast ontbreken op de foto. (c) VU-MC

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets