Giro d’Italia in Olympisch Stadion

1_12Op zaterdag 8 mei eindigt de proloog van de Giro d’Italia voor het Olympisch Stadion op de Amstelveenseweg. De renners arriveren hier tussen 14.00 uur en 18.00 uur. De proloog start op het Museumplen in Amsterdam.

 

In het Olympisch Stadion kunt u op die dag vanaf 14.00 uur genieten van een entertainmentprogramma voor het hele gezin. Het Olympisch Stadion wordt omgetoverd tot een sfeervolle Italiaanse ontmoetingsplek. De proloog is op groot scherm te volgen. Daarnaast kunt u genieten van Italiaans entertainment, muziek, pasta’s en diverse sportactiviteiten voor de jeugd. Na de finish van de laatste renner volgt een slotconcert.

Nadere informatie over de Giro d’Italia leest u op www.giromania.nl

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets