Giovanna Chen nieuw bestuurslid SOS

Giovanna in bestuurEen gezellige en korte extra Algemene Leden Vergadering (ALV) bracht ons naast wat programma-informatie een splinternieuw bestuurslid Communicatie & PR: Giovanna Chen.
Giovanna startte haar activitieten voor de Sociëteit rond 2006, in de aanloop naar de Olympische Spelen van Beijing. Haar artikelen verschenen in de Marathon, het toenmalige magazin van de SOS. Nu zal zij de communicatie en de marketing voor de Sociëteit gaan verzorgen, waarbij het contact tussen bestuur en leden en tussen de leden onderling voorop staat. Daarnaast zal zij de coördinatie van de ledenwerving ter hand nemen. Wij wensen Giovanna heel veel plezier en succes!

Verder werd de kersverse drager van de penning van Sportraad Amsterdam, Machiel van der Woude Machiel Sportraadpenningmet gezang en applaus gehuldigd. De Sociëteit is trots op de beide nominaties: ook sociëteitslid Ger Koopman was genomineerd. Zie beiden op de foto met 3e van links Ger Koopman, 4e van links Machiel, daarnaast wethouder Eric v/d Burg en uiterst rechts de voorzitter van de Sportraad, Robert Geerlings.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets