Gezellige Nieuwjaarsborrel

Donderdag 20 januari was er een gezellige Nieuwjaarsborrel voor Jorieke Exler met Dik Bruynesteynde leden en partners. Een aantal oude bekenden maakten na een soms wat lange afwezigheid weer hun opwachting, maar ook het nieuwste en wellicht jongste lid Jorieke Exler. Ze werd van harte welkom geheten door de aanwezigen. Jorieke is directeur en programmamaker van Stichting Promotie Olympisch Gebied Amsterdam.

 

De avond in de vertrouwde BPF-ruimte, tegenwoordig Bouwinvestruimte, was als gewoonlijk weer prima verzorgd door Henk Foppen en zijn partner Laura Verheijen, o.a. met een stamppotbuffet, erg toepasselijk op zo’n koude avond. Waarnemend voorzitter Frank Schröder lichtte kort het komende jaarprogramma toe. Later deze maand vindt u daar alles over in de Kalender op deze site. De foto’s zijn van Henk Bruijntjes.

Nieuwjaarsborrel Nieuwjaarsborrel Nieuwjaarsborrel

De eerstvolgende bijeenkomst is donderdag 24 februari, over het Olympisch Plan met André Bolhuis, voor leden met introducées, genodigden en pers. Noteren dus!

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets