Gezellige inloop bij Frans Otten Stadion

Inloopsociëteit 13 maart 2014Donderdag 13 maart was de eerste inloopsociëteit van 2014, in de VIP-ruimte van het Frans Otten Stadion. Gastheer Ger Koopman sprak naast een welkomstwoordje ook van een recent project van het Frans Otten.

Een vierdaagse trainingsstage voor de verschillende squash regio centra in Nederland. Alles in het kader van maatschappelijke betrokkenheid van Frans Otten. Voor de twee artikelen hierover klik hier en hier.

Op de goed bezochte inloop werd ook door diverse sprekers over de maatschappelijke betrokkenheid Koper-vd Vorst-Balkvan de Sociëteit gesproken. Het bestuur zal op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 26 maart aanstaande ruim baan geven aan de vrijwilligers die in dit kader de uitgestoken hand van het bestuur hebben aangepakt. Daarnaast vond een ‘kringgesprek’ plaats met informatie van en namens diverse leden.

Hans van WalbeekZo sprak Monique van der Vorst vrijuit over de moeilijke periode die achter haar ligt en de plannen die zij probeert te verwezenlijken op sportief gebied. Hans van Walbeek memoreerde een en ander over de scheidsrechterij in het tegenwoordige voetbal, Ger Balk vertelde iets over zijn sportverzekeringswerk en sponsormogelijkheden  en Jos Koper stelde een bezoek aan de Rugby 7’s in mei aanstaande in het voor uitzicht. Een heel plezierige en nuttige avond. We kijken al weer uit naar de volgende inloop: donderdag 10 april 2014, ook weer bij Frans Otten.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets