Gezellig drukke kerstborrel

kerstborrel 2012Woensdag 19 december jongstleden kende de Sociëteit een gezellig drukke kerstborrel. Veel leden wisten de weg te vinden naar de Viplounge van het Frans Otten Stadion, waar gastheer en sociëteitslid Ger Koopman iedereen onthaalde op heerlijke hapjes en bij binnenkomst lekkere bubbeltjes. Bestuurslid Peter Jansen lichtte alvast een minuscuul tipje op van de jaarkalender 2013, die u binnenkort op deze website terugvindt. Ook een kleine foto-impressie volgt spoedig.

 

Een van de gasten, oud wielerkampioen Piet van Heusden Piet van Heusdenhad zijn sleutelbeen gebroken. Op de wielerbaan van Sloten moest Piet plots remmen, viel en liep een gecompliceerde breuk op, waarvan hij zegt dat die niet geopereerd kan worden. ‘Ik ben er een paar maanden zoet mee,’ zei hij toch nog lachend. Piet, wereldkampioen achtervolging precies 60 jaar geleden bezocht de kerstborrel zijn vrouw Fokje. Op de bijgevoegde, in 2009 gemaakte foto van Bep van Houdt zit Piet tussen Gerrit Voorting (links) en Henk Faanhof.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets