Geboortebericht

Beste leden,
Onze voorzitster Nelleke Penninx en haar partner Liesbeth zijn afgelopen donderdag 24 juni, 3 uur voor de aftrap van het Nederlands elftal, bevallen van een dochter Liv. De bevalling ging voorspoedig en naar eigen zeggen van onze voorzitster is Liv prachtig en maken beide moeders het goed.
Namens alle leden van de Societeit Olympisch Stadion wil ik Nelleke en Liesbeth van harte feliciteren met de geboorte van hun dochter Liv en dat Liv natuurlijk een prachtige, sportieve en vooral gezonde toekomst tegemoet mag gaan!
Hidde Reinhard
Vice voorzitter
Societeit Olympisch Stadion

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets