Freerunner Luciano Balestra naar WK

Geachte leden van de Societeit Olympisch Stadion,

Ik mail om jullie op de hoogte te stellen van al mijn ontwikkelingen!

Afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt en ben ik opnieuw geselecteerd voor Team NL en ga 1,2 en 3 april naar het WK! Dit is dan ook waar ik de aanmoedigingsprijs voor heb gebruikt. Ik heb hiermee mijn trainingen en een deel van mijn reis gefinancierd! Nogmaals dank hiervoor! Het was een grote eer om deze prijs te mogen ontvangen!

Momenteel ben ik vanuit andere disciplines experts aan het verzamelen om mezelf op zo’n manier te kunnen onderscheiden van mijn concurrenten! Zo sta ik bijvoorbeeld elke dag mee te turnen bij de selectie dames in de Ookmeer hal!

Om daadwerkelijk werelds beste freerunner te worden heb ik voor 2020 een heel sponsorplan gemaakt!

Mochten jullie het leuk vinden dan zou het erg veel voor mij betekenen als jullie deze zouden kunnen delen in jullie netwerk? Misschien zijn er wel bedrijven of mensen voor wie het leuk of interessant kan zijn om mij te sponsoren.

Mochten jullie ooit nog een freerunner nodig hebben of echt een freerun show willen boeken dan kan dat altijd!

Vriendelijke groeten,

Luciano Balestra
+31 6 262 411 67
https://www.lucianobalestra.com/
info@lucianobalestra.com

Luciano Balestra from Luciano on Vimeo.

“>

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets