Frank Schröder tijdelijk voorzitter Sociëteit

Op een goed bezochte Bijzondere Algemene Ledenvergadering werd Frank Schröder (op de foto uiterst rechts, inderdaad, de zoon van!) gekozen als nieuw bestuurslid van de Sociëteit Olympisch Stadion. Voorzitter Nelleke Penninx gaat met haar partner voor anderhalf jaar naar Nieuw Zeeland en het bestuur zal Frank tijdelijk als voorzitter aanstellen.

 

Chris Schröder (inderdaad, de vader van!) legt zijn functie als secretaris van de SOS neer. Zijn taak wordt opgenomen door Renze Hasper, die als penningmeester de beide functies in zich zal verenigen. Chris blijft het bestuur op administratief gebied ondersteunen. Nelleke dankte Chris in kort bestek voor zijn grote verdiensten voor de SOS.

Nico Witte gaat een taskforce leiden, die de ledencontacten gaat organiseren. Staande de vergadering bood een aantal leden zich aan hem daarbij te ondersteunen. Dezer weken vindt een eerste overleg plaats met Marlea Kogeldans namens het bestuur en Jos Koper vanuit de webredactie.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets