Evenementen Sociëteit

SOSDe komende periode is het druk bij de Sociëteit. Donderdag 25 april organiseren we een presentatie over het Icedôme van Almere.
Daarna op donderdag 2 mei een extra Inloopsoos bij Frans Otten t.g.v. de EK Squash en op 4 mei is er de jaarlijkse herdenking van de gevallen sporters in de tweede wereldoorlog op het plein voor het Olympisch Stadion.
De Nico Scheepmakerprijs stond voor 27 mei gepland, maar dat moet zijn 10 juni 2013. Zie het artikel elders op deze pagina. Raadpleeg verder de kalender.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets