Erik Cornelissen interim bij Topsport

Erik CornelissenErik Cornelissen, bestuurslid van Stichting Topsport Amsterdam, wordt interim-diirecteur. De plaats kwam vacant door het overlijden van Kornelis Dijkman.
Cornelissen (44) heeft de afgelopen tien jaar gewerkt bij  mediabedrijven als Endemol en Talpa op het terrein van fusies en overnames, strategie en juridische zaken. De afgelopen jaren werkte hij bij tv-producent BlazHoffski.

Na de verkoop van dit bedrijf is hij actief als zelfstandig ondernemer en investeerder in de media-industrie. Het bestuur zal binnenkort een procedure opstarten waarin het op zoek gaat naar een nieuwe, permanente directeur. Klik hier voor het persbericht van Topsport Amsterdam.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets