Eline Rentier behaalt goud

Eline heeft na twee keer brons haar eerste goud binnen, zie haar hiernavolgende bericht:

Hallo allen!
Afgelopen weekend heb ik in Antalya aan een satelliet meegedaan. Dit was de op één na laatste van dit seizoen en ik heb goud gewonnen! Na twee keer brons (waar ik natuurlijk ook niet ontevreden mee ben) voelt het heerlijk om bovenaan het podium te staan. In de finale versloeg ik de Italiaanse Marta Cammilletti. Zij versloeg mij in Bratislava nog in de halve finale, maar gisteren was ik met 15-8 overtuigend beter.

Volgend weekend ga ik naar Barcelona voor de laatste satelliet van dit seizoen. Ik houd jullie op de hoogte!

Warme groeten,
Eline Rentier

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets