EK Squash voor teams in Frans Otten Stadion

Van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 mei vindt het Europees Team Kampioenschap SquashEK Squash teams 2013 plaats in het Frans Otten Stadion, Amsterdam.

Leden van de Sociëteit zijn speciaal op donderdag 2 mei welkom bij de extra Inloopsoos, vanaf 18.00 uur in de VIP-lounge van het Frans Otten.

In totaal reizen 32 landen naar Amsterdam af voor het grootste EK Squash in de geschiedenis. Onder aanvoering van kopvrouw Natalie Grinham behoren de Nederlandse dames tot één van de medaille kandidaten en willen de mannen onder aanvoering van kopman Laurens Jan Anjema graag promoveren naar de 1e divisie. Ook u bent van harte welkom om het EK live te volgen in het Frans Otten Stadion in Amsterdam.

Via de vernieuwde website van Squash Bond Nederland vindt u nu al de spelers terug die het (Nederlandse) team vertegenwoordigen en een overzicht van alle wedstrijden. Klik hier om de pagina direct te bezoeken.


Squash: de Olympische sport van 2020
Het zijn spannende tijden voor squash. Zo wordt op 29 mei 2013 in Sint Petersburg bekend gemaakt of squash, met wereldwijd ruim 20 miljoen beoefenaars, één van de Olympische sporten van 2020 zal zijn.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets