Edwin Geluk in ziekenhuis

(door Nico Witte)

 

Onlangs had ik contact met Edwin Geluk. De vele AFC’ers onder u zullen wel op de hoogte zijn, maar voor diegene die dat niet zijn, hier een beknopte weergave van de gezondheid van Edwin.

Nadat in het buitenland een teen was verwijderd, is het eigenlijk een continue ziekenhuisopname geweest, met af en toe even naar huis. Met de hoop dat het proces in het been zou stoppen bleef Edwin optimistisch, maar wat gevreesd werd is gebeurd. Het been is van de tenen tot onder de knie afgezet. Tevens ligt Edwin in een “steriele” kamer vanwege een opgetreden infectie. Al met al zou Edwin Edwin niet zijn toen hij opmerkte misschien volgende week aan de “Overtoom” aan het revalidatieproces te beginnen, om zo snel mogelijk als het kan weer deel te nemen aan de activiteiten van de sociëteit.

Op mijn vraag: ”Mag ik dit bericht op de site van de sociëteit plaatsen?” was zijn antwoord volmondig Ja en tevens vroeg hij mij U allen de hartelijke groeten over te brengen met de wens van fijne kerstdagen en een goed begin van het nieuwe jaar. Bij dezen!

 

 

W.g. Nico Witte

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets