Donderdag 6 juni Bijeenkomst en Clinic 3×3 Basketball

Geachte leden en gastleden van de Sociëteit Olympisch Stadion,

Het zal u niet ontgaan zijn dat de internationale basketballbond, de FIBA, van 18 – 23 juni de 3X3 World Cup organiseert in Amsterdam, locatie Museumplein.
Het Nederlands team bereidt zich op dit wereldkampioenschap voor in het Frans Otten Stadion, waar een tennishal is omgevormd tot een professionele trainingslocatie.

Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van een clinic 3X3 basketball op 6 juni in het Frans Otten Stadion.
Voor menigeen zal dit een eerste ontmoeting zijn met deze sport, die onderdeel wordt van het Olympisch basketballprogramma met ingang van Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Het Frans Otten Stadion biedt de leden van de Sociëteit de mogelijkheid een clinic onder leiding van de bondscoach, Brian Benjamin, bij te wonen en wie weet ook zijn of haar eigen vaardigheden te beproeven.

Het programma ziet er als volgt uit:
Inloop : 17.30 uur
Clinic : 18.00 – 19.00 uur
Na afloop : Buffet

Introducé(e)s zijn van harte welkom en we beschouwen deze bijeenkomst voor hen als het voorportaal voor een lidmaatschap.
Gezien het programma vragen we wel per introducé(e) een kostenbijdrage van € 25,00. Overigens vervalt deze verplichting voor een introducé(e) die zich ter plaatse aanmeldt als lid.
In verband met de logistiek verzoeken wij u de aanmelding en indien van toepassing de namen van de introducé(e)s uiterlijk maandag 3 juni 17.00 uur door te geven op dit mailadres (office@olympischstadion.nl).
Wij verzoeken u ook er zorg voor te dragen dat de kostenbijdrage van introducé(e)s voor deze deadline betaald is onder vermelding van het lid dat u heeft uitgenodigd (rekeningnummer van de Sociëteit, NL19INGB0003605653).

Voor degenen die zich willen voorbereiden op de clinic: https://www.basketball.nl/3×3-basketball/3×3-basketball/wat-is-3×3-basketball

Wij hopen jullie in grote getale te ontmoeten bij wederom een bijzondere bijeenkomst. Tot 6 juni!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets