Docu over Tino Tabak, Nelleke Penninx terug

Woensdag 29 september was de Sociëteit bij elkaar Jan van Galen interviewtom te kijken naar en te praten over de documentaire over Tino Tabak. Een ontroerend en tegelijk verbijsterend verhaal. Ere voorzitter Jan van Galen interviewde de makers en de zoon van Tino, Paul Tabak. Wie deze avond niet in de gelegenheid was te komen kijken, kon de schade inhalen op zondag 3 oktober bij RTV Noord-Holland.

NellekeGoed nieuws is er van sociëteits-voorzitter Nelleke Penninx. Na haar bevalling was ze voor het eerst weer aanwezig bij de docu over Tino Tabak en ze zal vanaf heden haar voorzitterstaken weer op zich nemen. Moeder, partner en kind maken het goed!

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets