De Sociëteit gaat digitaal

Beste Sociëteitsleden,                                                                                                 

Wij hopen dat het jullie allen goed gaat en dat deze uitnodiging jullie in goede gezondheid bereikt. Het blijven bijzondere en uitdagende tijden. Ook voor verenigingen als de onze. Normaal gesproken waren de voorbereidingen voor ons jaardiner in volle gang en hadden we elkaar de afgelopen maanden getroffen bij verschillende bijeenkomsten van de Sociëteit. Maar, helaas is dat dit jaar allemaal wat anders. Andere tijden vragen om andere maatregelen. Zoals in ons vorige schrijven al aangekondigd gaan we digitaal!

We nodigen jullie dan ook graag uit voor de SOS Zoom borrel op vrijdag 27 november van 17.00 tot 18.00 (of 18.30 als virtueel borrelen net zo gezellig blijkt te zijn als gewoon borrelen).

Op de dag dat we normaal gesproken ons jaardiner zouden organiseren, willen we een beetje experimenteren met de nieuwe technieken. Vooral om elkaar weer te zien en te spreken, maar ook om te ervaren of dit een medium is waarmee we meer inhoudelijke bijeenkomsten kunnen organiseren. We gaan ervan uit dat we nog wel een tijdje met maatregelen rondom het Coronavirus te maken zullen hebben.

Het is de bedoeling dat we na een korte opening van Machiel met elkaar het glas heffen op de Sociëteit en de toekomst. Je moet helaas zelf zorgen voor een drankje en een hapje, want dat kunnen we op afstand niet voor jullie regelen. 

We hopen jullie allen te treffen volgende week!

Met vriendelijke groet,

Machiel, Jaap, Ger en Frank

Via de mail heeft u een link voor de Zoom Meeting ontvangen. Mocht dit onverhoopt niet gelukt zijn, stuur dan even een berichtje naar de Sociëteit Olympisch Stadion. Heeft u ondersteuning nodig bij Zoom, dan kunt u contact opnemen met Xander Beks van de Vonken die ons ondersteunt bij deze meeting.

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets