De Nazomerborrel op maandag 7 september 2009

Samen kijken we live naar de halve finale van het EK Vrouwen Voetbal onder het genot van een drankje en een borrelhap. Aansluitend zal Tom Egbers (NOS) samen met Marleen Molenaar, de manager van het vrouwenelftal van AZ, een nabeschouwing geven op de wedstrijd. Daarna is er tijd voor een borrel.

 

Het begint om 18.00 uur. De nabeschouwing is om 19.45 uur. Het vindt plaats in de ontvangstruimte van BPF, Olympisch Stadion 20, Amsterdam.

De nabeschouwing is onder voorbehoud in verband met het eventueel doordringen van het Nederlands vrouwenelftal tot de halve finale en daardoor mogelijk ontbreken van Marleen Molenaar (AZ) als nabeschouwer!

In verband met het bestellen van drank en borrelhapjes verzoeken we iedereen zich aan te melden, uiterlijk donderdag 4 september 2009, per mail: hiddereinhard@hotmail.com

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets