Brons in Boekarest voor Eline Rentier

Hallo allen!

Ik ben nog maar net klaar met het vieren van mijn bronzen medaille in Bratislava van afgelopen weekend en heb alweer het volgende goede nieuws voor jullie!

Vandaag heb ik namelijk weer brons gewonnen, ditmaal in Boekarest. Het toernooi is van dezelfde zwaarte en heeft mij weer punten opgeleverd voor de wereld- en Nederlandse ranglijst. Ik ben erg tevreden met mijn schermen op deze wedstrijd en gretig om verder te klimmen naar goud!

Groetjes,
Eline

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets