Bijeenkomst 4 juli – PIET VAN HEUSDEN 90 jaar

Beste leden van de Sociëteit Olympisch Stadion,

Hierbij nodigen wij u uit voor de bijeenkomst op donderdag 4 juli.

Hoewel het niet gebruikelijk is om een bijeenkomst in juli te organiseren, hebben we gemeend hierop een uitzondering te maken om aandacht te schenken aan de verjaardag van ons lid Piet van Heusden die op 11 juli 90 jaar wordt. Piet is een trouwe bezoeker van onze bijeenkomsten en heeft als wielrenner op de achtervolging furore gemaakt door in Parijs wereldkampioen (1952) te worden. Tevens is hij drievoudig Nederlands Kampioen (1952-1954).

Het programma ziet er als volgt uit:
18.00- 18.30: Inloop
18.30- 20.30: Viering
Locatie : Olympisch Stadion 2

Graag uiterlijk dinsdag 2 juli per mail aanmelden.
Introducees zijn welkom (bijdrage € 25 of aanmelden als lid).
Voor een aangeklede borrel wordt gezorgd.

Een verjaardagskaart kan worden gericht aan het Olympisch Stadion.

Overigens vinden de bijeenkomsten in beginsel steeds plaats op de eerste donderdag van de maand. In augustus staat er geen bijeenkomst op de agenda.

Hartelijke groet,
het Bestuur

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets