Bezoek WK Rolstoeltennis op 21 november 2009

nec_wheelchair_mastersOns lid Ger Koopmans nodigt ons uit voor de NEC Wheelchair Tennis Masters, dat van 17 tot en met 22 november gehouden wordt in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Esther Vergeer, die op 22 oktober nog speciale gast was tijdens ons debat over gehandicaptensport, neemt ook deel aan dit toernooi.

Wij zijn op zaterdag 21 november vanaf 14.00 uur welkom in het Frans Otten Stadion. Het duurt tot ongeveer 19.00 uur. U kunt zich opgeven voor dit evenement door voor 17 november een mail te sturen naar Nora Scholten van het Olympisch Stadion.

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets