Bezoek aan WK Honkbal 2009 op 19 september 2009

wk honkbal 2009Afgelopen zaterdag waren 15 leden van de Sociëteit aanwezig bij de WK Honkbal op het thuisveld van de Amsterdam Pirates. Zij zagen het Nederlands team een van haar beste wedstrijden spelen en overtuigend winnen van Nicaragua. Het werd uiteindelijk 8-4. De uitslag kwam mede tot stand door twee prachtige homeruns in de 8e inning.

 

Nederland gaat nu door naar de eindronde in Italië. Dinsdag 22 september spelen zij tegen Taiwan hun eerste wedstrijd in de 3e speelronde, in Messina op Sicilië. U kunt de verrichtingen van het Nederlands team blijven volgen via de website: www.wkhonkbal2009.nl

 

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets