Bezoek aan WK Honkbal 2009 op zaterdag 19 september 2009

Het WK Honkbal begint op 9 september in vijf verschillende landen in Europa. Voor het Nederlands team begint het toernooi op zondag 13 september in Amsterdam. De organisatie van het WK Honkbal in Amsterdam nodigt ons uit om op zaterdag 19 september aanvang 19:00 uur, samen met hen een wedstrijd van het Nederlands Team in Amsterdam te bekijken. Wij kunnen u deze wedstrijdkaart aanbieden voor € 15,- per persoon. Meer informatie over het WK Honkbal kunt u vinden op www.wkhonkbal2009.nl

 

Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod en 5 in Amerika spelende professionals (Randall Simon (ex Atlanta Braves), Hainley Statia, Dennis Neuman, Tom Stuifbergen en Alexander Smit) in actie wil zien, verzoeken wij u dit tijdig, maar uiterlijk voor 11 september 2009, te laten weten. Dit kan door het het antwoordformulier in te vullen en dit te mailen aan bianca.hamer@olympischstadion.nl. De toegangsbewijzen worden dan met de rekening naar u verzonden. Het formulier kunt u hier vinden.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets