Bericht van de voorzitter

Nelleke-PenninxMet ingang van heden draag ik mijn taken als voorzitter over aan Hidde Reinhard, onze vice-voorzitter. Ik ga met zwangerschapsverlof. Ik verwacht halverwege september weer terug te keren als voorzitter. Ik zal jullie via de website op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Veel plezier bij de komende bijeenkomsten, alvast een fijne zomer en hopelijk tot in september.

No comments yet.

Leave Your Reply

Sociëteit Olympisch Stadion

De Sociëteit Olympisch Stadion is een vereniging van mensen met een groot hart voor de sport – voor Olympische inspiratie en uitwisseling. Haar bijzondere ledenbestand is rijk aan (top)sporters, sportorganisatoren, -bestuurders en -journalisten. Al sinds 1967 huizen wij in het mooiste clubhuis van Nederland, het Olympisch Stadion. Vanuit de plek waar het Olympisch Vuur broeit, organiseren wij borrels, debatten en evenementen met aandacht voor ‘t verleden, de actualiteit en de talenten van de toekomst.

Tweets